Fotózás

Professzionális termék- és céges fotózás

Fotózás

Professzionélis termék- és céges fotózás

Termékfotózás

Egy minőségi kép többet mond ezer szónál. Egy webáruház, vagy termékkatalógus sikere múlhat a fotókon. Ma már nem elég, ha minőségi termékeket, vagy szolgáltatásokat kínálunk azokat,  megfelelő eszközökkel ábrázolni, bemutatni is szükséges a potenciális vásárlók felé.

Két féle termékfotó típust különböztetünk meg:

– Informatív termék fotók:  Ezek a fajta képek magát az adott terméket ábrázolják egyszínű, általában fehér háttér előtt, díszítést, vagy egyéb, más elemet nem tartalmaznak. Többnyire katalógusokhoz, vagy webáruházak termékeinek ábrázolásához használjuk az ilyen jellegű fotókat.

– Kreatív termék fotók: A kreatív termék fotók célja a potenciális vásárlók figyelmének felkeltése, hogy lépjenek tovább az áru adatlapjára webáruházunkba, vagy éppen lapozzon bele katalógusunkba. Ebből kifolyólag ezek a képek már készülhetnek különböző mintájú, színű hátterek előtt, vagy éppen helyszíneken, valamint különböző díszítő, vagy dekor elemeket is tartalmazhatnak, hogy minél látványosabbá tegyék az adott terméket.

Munkánkat a fenti szempontok folyamatos figyelembe vételével, profi technikai eszközökkel végezzük, hogy minél hűebben tudják reprezentálni áruikat vásárlóik felé.

Rendezvényfotózás

Legyen szó egy céges rendezvényről, bemutatóról, szakmai konferenciáról mi folyamatosan azon dolgozunk, hogy megörökítsük a legfontosabb pillanatokat. Munkánk minőségét profi technikai felszerelésünk, tapasztalt fotósunk garantálja.

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen ajánlatot!

Üzleti, céges portréfotózás

Személyesebbé teheti weblapját, ha vállalkozásának munkatársai, kollegái is röviden bemutatásra kerülnek. Ez történhet a cégről szóló leírásban, vagy külön menüpontban is. Igény szerint az ehhez szükséges portréfotózást is vállaljuk.

Kapcsolat

info@webmade.hu
+36 20 291 8322
Baja