Rólunk

Rólunk

Egy 21. századi vállalkozásnak az interneten a helye!

Magyarországon a kis- és közepes vállalkozások jelentős része még mindig nem rendelkezik saját weboldallal, vagy bármilyen webes jelenléttel.
Ennek a hiánynak köszönhetően számtalan lehetséges ügyféltől, lehetőségtől esnek el folyamatosan, mivel a potenciális vásárlók, partnerek első körben már az interneten néznek utána, a számukra szükséges terméknek szolgáltatásnak.

A Web-Made azzal a céllal jött létre, hogy megfizethető árú, professzionális webes megoldásokhoz juttassa ügyfeleit, melyek körét első sorban kis- és középvállalkozások képzik. Munkánkat megrendelőink igényit folyamatosan szem előtt tartva végezzük, mindent megteszünk annak érdekében, hogy elvárásaival teljes mértékben egyező végeredményt tegyünk le az asztalra.

Minden általunk készített weboldal, webáruház megfelel a mai kor elvárásainak. Megoldásaink egytől-egyig mobil optimalizáltak, keresőbarátok, könnyen kezelhetők, hogy minden Ügyfelünk számára egy hatékony könnyen kezelhető, bevételnövelő eszköze lehessen az üzleti élet során.

A fentieken túl foglalkozunk, logó, névjegykártya, szórólap, brossúra tervezéssel, valamint termék és céges rendezvényfotózással is! 

Célunk, hogy minden 21. századi vállalkozást hozzásegítsünk az internetes jelenléthez!

Kapcsolat

info@webmade.hu
+36 20 291 8322
Baja
Név
Email
Telefonszám *
Tárgy *
Üzenet / Ajánlatkérés szövege *